…dopišme psím příběhům šťastné konce…

Sledujte nás
FacebookInstagram

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Dejte nám šanci, spolek
IČO: 02308398
se sídlem Bukovinka 94, 679 05 Bukovinka

Kontaktní e-mail: info@dejtenamsanci.cz


[one_half]

Jaké údaje, proč a jak dlouho sbíráme

Ve formulářích na webu sbíráme na základě budoucího plnění smlouvy vaše jméno a e-mail, abychom vám mohli zodpovědět vaše dotazy ohledně adopce a dalších služeb. Údaje uchováváme po dobu 5 let.

V e-shopu na webu sbíráme v rámci plnění smlouvy jméno, e-mail, telefon a dodací adresu, abychom mohli řádně vyřídit vaši objednávku a vystavit a archivovat daňové doklady. Údaje uchováváme po dobu 5 let, nebo po dobu, kterou pro dané údaje stanovuje zákon.

[/one_half]

[one_half_last]

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

  • Dejte nám šanci, spolek (IČO 02308398, se sídlem Bukovinka 94, 679 05 Bukovinka) jako provozovatel webu a e-shopu.
  • Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou) jako správce webu.

[/one_half_last]


Soubory cookie

Na našem webu nepoužíváme žádné soubory cookie, které by ukládaly osobní údaje.

Soubor cookie burst_id pomáhá měření návštěvnosti webu, ukládá anonymní data a nikomu je neposkytuje.


[one_half]

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

[/one_half]

[one_half_last]

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

[/one_half_last]

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25.5.2018.

© Dejte nám šanci, spolek | ochrana osobních údajů

Vytvořil MD webdesign, grafika: draphic.cz

Top