Píšeme psím příběhům šťastný konec

Sledujte nás
Facebook

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Dejte nám šanci, spolek
IČO: 02308398
se sídlem Bukovinka 94, 679 05 Bukovinka

Kontaktní e-mail: info@dejtenamsanci.cz


Jaké údaje, proč a jak dlouho sbíráme

Ve formulářích na webu sbíráme na základě budoucího plnění smlouvy vaše jméno a e-mail, abychom vám mohli zodpovědět vaše dotazy ohledně adopce a dalších služeb. Údaje uchováváme po dobu 5 let.

V e-shopu na webu sbíráme v rámci plnění smlouvy jméno, e-mail, telefon a dodací adresu, abychom mohli řádně vyřídit vaši objednávku a vystavit a archivovat daňové doklady. Údaje uchováváme po dobu 5 let, nebo po dobu, kterou pro dané údaje stanovuje zákon.

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

  • Dejte nám šanci, spolek (IČO 02308398, se sídlem Bukovinka 94, 679 05 Bukovinka) jako provozovatel webu a e-shopu.
  • Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou) jako správce webu.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25.5.2018.

© Dejte nám šanci, spolek | ochrana osobních údajů

Vytvořil MD webdesign

Top